Stil jete

A e dini se kushton 75 mijë dollarë të marrësh një yll në Walk of Fame? Ja procedurat

A e dini se kushton 75 mijë dollarë të marrësh një yll

Të shikosh artistin tënd të preferuar të marrë një yll në bulevardin e famshëm, është gjithmonë kënaqësi, por si bëhet përzgjedhja?

Komiteti i përzgjedhjes merr rreth 200 aplikime çdo vit. Kategoritë janë: filma me kartona, televizion, radio, regjistrime, teatër dhe sport.

Çdokush mund të nominojë një të famshëm, edhe një fans. Për sa kohë ke një letër marrëveshjeje nga menaxheri i personazhit të famshëm, ke në dorë të ndikosh në yllin e radhës.

Aplikimi qëndron të databazë përreth dy vite dhe komiteti voton për 24-30 fatlumët e çdo viti.

Me t`u përzgjedhur, personazhi vip ka një periudhë dritare prej dy vitesh për të përgatitur ceremoninë.

Dhe të mos harrojmë atë 75 mijë dollarëshin. Kjo shumë mbulon krijimin e yllit me emër, vendosjen dhe mirëmbajtjen e Walk of Fame.

Nëse kalojnë dy vite nga nominimi dhe nuk është përzgjedhur ende, të preferuarit tuaj do t`i duhet t`i nisë procedurat nga e para.