Stil jete

A është kjo adresa e vërtetë e Presidentit Begaj dhe pse ka diçka që nuk shkon

A është kjo adresa e vërtetë e Presidentit Begaj dhe pse ka

Një adresë në Instagram me emrin dhe mbiemrin e presidentit të ri Bajram Begaj është bërë aktive prej pak orësh. Ka vetëm 6 postime dhe të gjitha janë foto nga ceremonia e betimit.

Faqja numëron deri tani 895 ndjekës, kurse ndjek 23 profile.

Nuk ndjek as kryeministrin Rama, as ish-presidentin Meta, as Albin Kurtin apo Vjosa Osmanin. Asnjë figurë politike shqiptare.

A është kjo adresa e vërtetë e Presidentit Begaj dhe pse ka

A është kjo adresa e vërtetë e Presidentit Begaj dhe pse ka

A është kjo adresa e vërtetë e Presidentit Begaj dhe pse ka

Profili “Bajram Begaj” ndjek gazetarin Blendi Fevziu, Princin Leka dhe Donald Trump e Volodymyr Zelenksy-n.

Po a është ky vërtet profili i Presidentit Begaj?

Në një prej postimeve shkruhet: “Njoftim i rëndësishëm!

Kjo është faqja zyrtare e Presidentit z.Bajram Begaj e cila menaxhohet nga të afërmit e familjes dhe nga vet Presidenti!”.

A është kjo adresa e vërtetë e Presidentit Begaj dhe pse ka

Nëse është vërtet faqja e presidentit atëherë me shumë mundësi brenda disa ditësh do të ketë shenjën dalluese të verifikimit, si për çdo personalitet. Nëse është pastaj një adresë fake, do duhej të ishte mbyllur.