Stil jete

A jeni me personin e duhur në kohën e gabuar?

A jeni me personin e duhur në kohën e gabuar?

Ideja e "personit të duhur në kohën e gabuar" i referohet një lidhjeje me dikë që duket i përsosur për ju, por ka rrethana që ju largojnë, duke e lënë potencialin të parealizuar. Ja disa nga shenjat që e tregojnë.

1. Qëllimet tuaja nuk përputhen

Ju argëtoheni së bashku, por ka një ndjenjë bezdisëse që jeni në faqe të ndryshme. Ndoshta qëllimi i tyre është të udhëtojnë dhe eksplorojnë ndërsa jeni gati të blini një shtëpi dhe të krijoni një familje. Për të qenë së bashku, njëri prej jush do të duhet të sakrifikojë ëndrrat tuaja individuale.

2. Njëri prej jush po kalon diçka sfiduese

Nëse po kaloni një problem të vështirë, mund të jetë e vështirë për ju të kujdeseni për veten, aq më pak t'i jepni një marrëdhënie energjinë dhe vëmendjen e duhur që meriton.

3. Nuk ka përpjekje të ndërsjella duke u bërë në lidhje

Është jetike që marrëdhëniet e shëndetshme të kenë një dhënie e marrë reciproke, dhe kjo nuk është e njëanshme . Nëse e gjeni veten shumë të zënë për të dërguar mesazhe ose për të vazhduar takimet, merreni si një aluzion se nuk jeni në gjendje të jepni energjinë emocionale dhe/ose kohën që kërkohet për një marrëdhënie në zhvillim.

4. Ka shumë ndryshime në jetë që ndodhin

Në pjesën më të madhe, marrëdhëniet kanë nevojë për një shkallë të caktuar qëndrueshmërie për të krijuar diçka të qëndrueshme

5. Koha nuk është në anën tuaj

Ju keni shkuar në disa takime të mrekullueshme, por ata do të largohen nga qyteti muajin tjetër, ose sapo kanë marrë një punë të re që po u merr të gjithë energjinë. Ndërsa lidhja është e pabesueshme, nuk mund të injoroni se ka gjëra të tjera që ndodhin në jetën e tyre që kërkojnë vëmendjen, gjë që kufizon në mënyrë të pashmangshme aftësinë e tyre për të dhënë në fusha të tjera.

6. Logjistika e bën të vështirë të jemi bashkë

Mund të jetë një nga këto skenarë: Ata janë në një marrëdhënie monogame me dikë tjetër. Ata kanë fëmijë të vegjël dhe ju nuk jeni të sigurt nëse jeni gati për përgjegjësinë. I keni takuar papritur teksa po udhëtonit dhe nuk e dini nëse dëshironi një lidhje në distancë. Ata po tërhiqen nga një ndarje e keqe dhe mund të jenë në rikthim.

7. Njëri prej jush është emocionalisht i padisponueshëm

Kur jeni duke hyrë në një marrëdhënie me dikë, nevojitet një element i cenueshmërisë dhe ndershmërisë radikale për t'i çuar ndjenjat tuaja në nivelin tjetër dhe për të kultivuar një lidhje të thellë romantike. Nëse njëri prej jush nuk mund të marrë pjesë në atë shkëmbim me veten tuaj të plotë (d.m.th., nuk jeni emocionalisht i disponueshëm ), do thotë se kjo është një aluzion se marrëdhënia nuk do të jetë në gjendje të përparojë përpara pasi ka pjesë të tuaja që do të jenë emocionalisht të paarritshëm, gjë që e bën të vështirë njohjen e vërtetë të njëri-tjetrit.

8. Njëri prej jush thjesht nuk është gati për një lidhje

Njëri prej jush po shërohet. Qoftë nga një dëmtim fizik, mendor apo shpirtëror, shërimi është një kohë për t'i dhënë përparësi vetes. Ndërsa nuk është e pamundur të kesh një marrëdhënie të shëndetshme dhe të dashur gjatë shërimit, kjo përsëri është një periudhë ndryshimi dhe rritjeje që mund të ndryshojë të dy njerëzit ndërsa shërimi vazhdon.

Tiranapost.al