Stil jete

Adoleshentja që tashmë ka krijuar kompaninë e saj tregon rrugën drejt një biznesi global

Adoleshentja që tashmë ka krijuar kompaninë e saj tregon

Mariella Satow, një 18-vjeçare me shtetësi britanike-amerikane, vitin e kaluar krijoi një aplikacion, SignUp, për një qëllim shumë të veçantë. Të ndihmonte fëmijët që nuk dëgjojnë të shijonin filmat vizatimor të Disnay.

Adoleshentja që tashmë ka krijuar kompaninë e saj tregon

Tani adoleshentja ka themeluar dhe është CEO e kompaninsë SignUp dhe ka ambicie për ta kthyer në një sipërmarrie globale. Ajo tregon se kompaninë e themeloi duke përdorur paratë që i mblodhi duke shëtitur qentë.

Adoleshentja që tashmë ka krijuar kompaninë e saj tregon

18-vjeçarja tashmë ka të punësuar 100 përkthyes për të ofruar video në gjuhën e shenjave. Platforma e saj do të nisë këtë javë shërbimin në Britani, pas lançimit në SHBA. Më pas në të gjithë botën.

Falë punës së kompanisë së saj, në shumë filma për fëmijë në Disney+ dhe Netflix shfaqet një përkthyes në një kuti sapo shfaqet filmi.

Adoleshentja që tashmë ka krijuar kompaninë e saj tregon

Satow thotë se e inicioi këtë ide duke parë filma spanjollë për të mësuar gjuhën.