Stil jete

Adresa në Instagram e Presidentit Begaj është fake

Adresa në Instagram e Presidentit Begaj është fake

Profili me 6 postime nën emrin e Presidentit Bajram Begaj është fake. Tiranapost shkruante pak më parë në lidhje me këtë profil dhe vinte në dyshim vërtetësinë e tij.

Adresa në Instagram e Presidentit Begaj është fake

Linku

Sipas burimeve të Tiranapost, ky profil është fake. Presidenti ka vetëm një llogari në Facebook dhe një në Twitter.

Adresa në Instagram e Presidentit Begaj është fake

Kështu që adresa duhet të raportohet dhe më pas bllokohet për të mos shkaktuar konfuzion.