Stil jete

AMA shtyn deri në 30 qershor digjitalizimin në 4 qarqe

AMA shtyn deri në 30 qershor digjitalizimin në 4 qarqe

Autoriteti i Mediave Audiovizive në mbledhjen e datës 26 mars 2020, përmes komunikimit virtual të anëtarëve, vendosi shtyrjen me 3 muaj të afatit të mbylljes së transmetimeve analoge në qarqet Elbasan, Shkodër, Lezhë dhe Vlorë.

30 qershori 2020 është afati i ri i vendosur nga Autoriteti me vendimin nr. 23 të bordit dhe vjen si pasojë e situatës që është krijuar në gjithë vendin tonë nga nga epidemia e virusit COVID-19.