Stil jete

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër: Ditë e Magjishme!

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara Yuri Kim e kaloi fundjavën në Gjirokastër dhe tani në mbrëmje postoi impresionet me albumin e fotove. Siç edhe shkruan, pjesa më e bukur e ditës magjike ishin fotot e shkrepura në Gjirokastrën e veçantë, nga miqtë e rinj.

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

Ambasadorja Yuri Kim poston albumin e fundjavës në Gjirokastër:

“Ditë e magjishme në Gjirokastër, me një vizitë në kala dhe Kishën e Fjetjes së Virgjëreshës në Labovën e Kryqit. Pjesa më e bukur ishin fotot pa mendje nga miqtë e mi të rinj në Pazarin e Vjetër”, shkruan ambasadorja Yuri Kim.