Stil jete

Çamçakëzi të ndryshon formën e fytyrës dhe jo vetëm kaq

Çamçakëzi të ndryshon formën e fytyrës dhe jo

Çamçakëzi ka ekzistuar bashkë me njeriun. Sigurisht jo kaq i mirë sa sot. Sot janë të shijeve të ndryshme. Me sheqer, pa sheqer, me fruta, pa fruta, nëse je një nga ata që e mbaron pakon brenda ditës duhet të dish diçka: Çamçakëzi të ndryshon nofullën dhe muskujt rreth saj.

Nga një njeri fytyrëgjatë me kalimin e viteve mund të bëhesh me nofull të rrumbullaktë ose katrore.

Po ky nuk është i vetmi efekt anësor, nëse mund ta quajmë kështu, i çamçakëzit.

Sidomos tek adoleshentët mund të shkaktojë edhe dhimbje koke.

Çamçakëzi pa sheqer mund të shkaktojë fryrje të stomakut. Kur përtypni, ju gjithashtu gëlltisni ajrin që mund të fryjë barkun tuaj.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al