Stil jete

Arta Dade zbulon se mund të kishte luajtur rol protagonist në filmin ‘Zonja nga qyteti’

Arta Dade zbulon se mund të kishte luajtur rol protagonist në filmin

Arta Dade ka dhënë një intervistë për Top Albania ku ka treguar disa detaje që publiku mbase nuk i di për politikanen shqiptare dhe kohën para se të hynte të politikë.

Dade ka treguar se ajo mund të kishte qenë Meli i “Zonjës nga qyteti” në kohën kur ishte gjimnaziste.

Arta Dade zbulon se mund të kishte luajtur rol protagonist në filmin

“Kam refuzuar të luaj te filmi “Zonja nga qyteti”, në vend të Rajmonda Bulkut. Më ka ardhur Piro Milkani në shkollë. Me siguri që Monda Bulku do e fitonte atë kinoprovën, por gjithsesi unë nuk shkova fare në kinoprovë”, tregoi Dade.