Stil jete

Ashtu si Twitter edhe Meta do ta bëjë këtë opsion me pagesë

Ashtu si Twitter edhe Meta do ta bëjë këtë opsion me

Çfarëdo që mund të mendoni për të, të gjithë mund të pajtohemi se Elon Musk nuk është bërë rastësisht një nga njerëzit më të pasur në botë.
Kur ai mori përsipër Twitter në vjeshtën e vitit 2022, një nga arsyet që ai përmendi ishte të ndihmonte platformën të fitonte më shumë para.
Që atëherë, shërbimi "Twitter Blue" është bërë me pagesë.
Tani, ndoshta çuditërisht, Meta ka vendosur të bëjë të njëjtën gjë me "Meta Verified".

Çfarë është Meta Verified?

Funksioni tashmë është zbatuar në Shtetet e Bashkuara, Australi dhe Zelandën e Re, por tani është vendosur në Mbretërinë e Bashkuar - dhe është vetëm çështje kohe përpara se pjesa tjetër e Evropës ta ndjekë shembullin.
Ata që kanë një llogari të verifikuar nga Meta, thotë firma e teknologjisë, do të kenë më shumë mbrojtje.

Si i ka bërë Meta paratë deri tani?

Ashtu si Twitter para-Musk, shumica e të ardhurave të Metës kanë ardhur nga reklamat e paguara nga markat, krijuesit dhe bizneset. Reklamimi varion nga përmbajtja e synuar, reklamat video dhe reklamat e Messenger.
Llogaria e verifikuar po i jep platformës një fitim alternativ parash. Dhe sigurisht pyetja e madhe mbetet: çfarë do të ndodhë më pas?

Tiranapost.al