Stil jete

Asnjë nuk i shpëtoi kësaj kënge, as Jozefina Topalli

Asnjë nuk i shpëtoi kësaj kënge, as Jozefina Topalli

Jozefina Topalli, dikur profili i gruas që ju a bënte 8 me 2 deputeve si kryetare parlamenti; por edhe një dorë e hekurt në pd-‘në e kohës së vet.

Zor se ajo shfaqej me elementë melankolik apo romantik.

E tërhequr nga jeta politike, por jo nga besnikëria ndaj Doktor Berishës, liderit historik. Ajo shfaqet herë pas herë në instagram me foto personale, shprehje që i pëlqejnë dhe ndonjë këngë.

Mesa duke kënga e famshme e Miley Cyrus i pëlqen shumë asaj.

Ajo që s’dimë kur dëgjon fjalinë e shtëpisë që sheh të digjet çfarë mendon Jozefina?