Stil jete

Baby Shark bëri një këngë enkas për të larë duart

Baby Shark bëri një këngë enkas për të larë

Në situatë pandemie, meqë edhe fëmijët po kalojnë pak më tepër kohë të YouTube, i famshmi Baby Shark tani ka një version që i mëson të vegjlit të lajnë duart.

“Wash your hands”, është fraza që zëvendëson “Baby Shark” dhe larja e duarve nuk është i vetmi sugjerim. Në këngë fëmijët mësohen si të teshtijnë, të pastrojnë hundët dhe të dezinfektojnë duart.

E beson ose jo, klipi i publikuar në 21 mars, pra një javë më parë ka mbi 4 milionë klikime.

*Burimi Metro