Stil jete

Bën këto 9 veprime? Mos u marto me të!

Bën këto 9 veprime? Mos u marto me të!

Pavarësisht dëshirës apo dashurisë, në momente të caktuara kushdo mund të jetë përpara dilemës: të martohem me të apo jo?

Mund të duken klishe, por ka 9 veprime që nëse partneri i im shpesh dhe të krijojnë bezdi, mos u marto me të. Të paktën jo për momentin!

Shpesh vë njerëz të tjerë dhe plane të tjera përpara teje

Nuk ka një komunikim të mirë

Të ka tradhtuar dhe thotë se nuk do ta bëjë më

Nuk kryen marrëdhënie seksuale si më parë me ty, ose ka ndaluar së foluri fare për këtë temë

Ka varësi nga: Alkooli, droga apo bixhozi.

Ka përjetuar një ngjarje të madhe kohët e fundit, si një ndryshim i rëndësishëm në karrierë apo humbjen e një prindi

Është shumë kontrollues

Ka probleme të shëndetit mendor. Dasma dhe stresi i ceremonisë do ta rëndonte. Shtyjeni dasmën për një moment tjetër në këtë rast.

Të mban sekrete