Stil jete

Bill Gates mund të martohet sërish, por vetëm me Melindën

Bill Gates mund të martohet sërish, por vetëm me Melindën

Bill Gates nuk do të zgjidhte të martohej me dikë tjetër përveç Melinda Gates - pavarësisht mënyrës sesi përfundoi martesa e tyre. Bill Gates nuk është penduar që i tha po në altar Melindës, në janar të 1994-ës.

Bill Gates mund të martohet sërish, por vetëm me Melindën

“Çdo martesë kur fëmijët largohen nga shtëpia kalon një tranzicion. E imja fatkeqësisht kaloi këtë tranzicion që quhet divorc”, tha ai për The Sunday Times.

“Por nga këndvështrimi im ishte një martesë e shkëlqyer. Nuk do ta kisha ndryshuar. E dini çfarë, unë nuk do të zgjidhja kurrë të martohesha me dikë tjetër. Unë mund të martohem përsëri po vetëm me Melindën, jo me dikë tjetër. Për sa i përket të ardhmes sime, nuk kam asnjë plan, por e rekomandoj shumë martesën”, shtoi ai.

Bill Gates mund të martohet sërish, por vetëm me Melindën

Ish-çifti, i cili u martua në Hawaii pas lidhjes 7-vjeçare.

Bill Gates mund të martohet sërish, por vetëm me Melindën

Bill Gates mund të martohet sërish, por vetëm me Melindën

Ata kanë tre fëmijë: vajzat Jennifer, 26, dhe Phoebe, 19, dhe djalin Rory, 22 vjeç.