Stil jete

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për herë të parë

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Mund të mos duket si motër e vëlla, por janë dhe madje binjakë. Ka shans 1 në 500 lindje që binjakët të mos kenë të njëjtën ngjyrë lëkure dhe ky është vetëm një rast.

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Kachi dhe Kamsi kanë lindur në 2016-ën dhe vajza është albine.

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

“Kur e pashë për herë të parë mendova se infermierja më kishte sjellë fëmijën e gabuar. Mendova se e kishte ngatërruar me dikë tjetër”, thotë nëna e fëmijëve.

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Binjakët që habitën edhe nënën e tyre kur i pa për

Tani janë rritur dhe ja sa të bukur janë bërë.

*Bright Side