Stil jete

Blogeri më i vogël i gatimit është 1-vjeçari që po argëton gjithë botën

Blogeri më i vogël i gatimit është 1-vjeçari që

Kobe është vetëm 1 vjeç dhe ka mbi 1 milion ndjekës në Instagram. Prindërit e tij e regjistrojnë të veshur si chef kuzhine teksa përzien përbërës të ndryshëm. Po interesant është momenti kur provon rezultatin.

Blogeri më i vogël i gatimit është 1-vjeçari që

Linku i Instagramit

"Gatimi është një prej gjërave që ai bën më shumë në shtëpi. Bën shumë qejf kur kombinon përbërës dhe unë mendova që fillimisht këto momente t'i ndaja vetëm me miqtë dhe familjarët e mi. Pastaj hapa këtë Instagram, në fund të shkurtit. Nuk e prisnim kurrë që të kishte kaq shumë ndjekës”, tha mamaja e tij për CNN që shtoi se çdo ditë merr qindra mesazhe nga fansat e djalit që shkruajnë se Kobe u ka zbukuruar ditën.

 

 


*Burimi CNN