Stil jete

Bota bimore ka modë dhe kjo lule është tendenca e re

Bota bimore ka modë dhe kjo lule është tendenca e re

E beson ose jo, modë kanë edhe lulet. Tendenca më e re është lulja si Bisht Sirene. Gjithmonë jeshile, në çdo stinë.

Pavarësisht nëse e gjithë shtëpia juaj është e frymëzuar apo jo nga deti e oqeani, Bishti i Sirenës nuk është kurrë i tepërt. Siç edhe Gardenia, ajo shkon drejt dritës. Rritet dhe bëhet e gjatë nga 1 deri në 2 metra, kurse e gjerë 3 deri në 5 metra.

Ndryshe quhet edhe lulja magjike, nëse vendose ta mbjellësh në oborrin, ballkonin apo dritaren tënde.

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al