Stil jete

Bregu i bashkohet Yllit, trendit të ri të Komisionit Europian

Bregu i bashkohet Yllit, trendit të ri të Komisionit Europian

Ylli i verdhë i vijëzuar me blu është trendi i Komisionit Europian. Ylli simbolizon luftën e përbashkët dhe solidaritetin në përballjen me koronavirusin.

Nga Shqipëria e para si gjithmonë është Bregu, që nuk i ndahet çdo trendi me logo europiane.

Ajo e ka postuar në Insta Story duke pyetur nëse “e keni provuar?” dhe bën tag tag KE dhe RCC-në.

Filtrin e gjeni lehtësisht në Instagram-in tuaj, provojeni duke bërë një selfie, postojeni në profilin tuaj dhe bëni hashtagun #UnitedAgainstCoronavirus .