Stil jete

Brenda shtëpisë çuditërisht të qetë të Travis Barker dhe Kourtney Kardashian në Calabasas

Brenda shtëpisë çuditërisht të qetë të

Kourtney Kardashian dhe muzikanti amerikan, Travis Barker, celebruan dashurinë e tyre në Santa Barbara më 15 maj. Vogue ka sjellë disa pamje nga shtëpia në pamje të parë shumë të qetë të muzikantit në Calabasas, Kaliforni, ku jeton me tre fëmijët e tij dhe së fundmi me bashkëshorten e tij, Kourney Kardashian dhe fëmijët e saj.

Brenda shtëpisë çuditërisht të qetë të

Barker pranon se atmosfera e tanishme është shumë në kontrast nga disa prej vendbanimeve të tij të mëparshme. “Kam pasur shtëpi me shumë makina të mrekullueshme dhe biçikleta të varura në tavan. Por me tre fëmijët e mi, plus fëmijët e Kourtney-t, ky vend u ndje i duhuri për këtë moment në jetën time. Doja një shtëpi ku të pushoja dhe të shijoja familjen time, një vend ku të krijojmë kujtime”, shpjegon muzikanti.

Brenda shtëpisë çuditërisht të qetë të

Ndërsa orenditë sugjerojnë një ndjeshmëri të sofistikuar, urbane, arti që zbukuron muret përputhet më mirë me personazhin publik të muzikantit plot tatuazhe.

Brenda shtëpisë çuditërisht të qetë të

Brenda shtëpisë çuditërisht të qetë të