Stil jete

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do jetojë me familjen dhe vjehrrën

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

13 milionë dollarë, kaq kushton shtëpia që po planifikojnë të blejnë Princ Harry dhe Meghan Markle. Ajo ndodhet në Los Angeles, në lagjen e Tom Hanks dhe Ben Affleck.

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

6 dhoma gjumi dhe pamje nga oqeani, kjo është shtëpia e tyre e ëndrrave.

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

Një burim për Daily Mail thotë që çifti po planifikon të krijojë një kënd edhe për Doria-n, gjyshen që kujdeset për Archie-n.

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

Brenda shtëpisë 13 milionë dollarëshe ku Princ Harry do

Meghan po mendon që të krijojë një hapësirë të mjaftueshme duke llogaritur që mamaja e saj do jetë pjesë e shtëpisë së tyre.

*Burim Daily Mail