Stil jete

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly Park

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Sofia Vergara ka publikuar në Instagram disa foto nga shtëpia e saj e re që ndodhet në Beverly Park dhe ka një vlerë prej 26 milionë dollarësh.

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Është një shtëpi e stilit toskan, e cila është ndërtuar në vitin 1999 dhe më parë i përkiste yllit të bejsbollit Barry Bonds.

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Sofia tregon se është e dekoruar brenda me sende antike nga Suedia, Spanja, Franca dhe Italia.

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly

Brenda shtëpisë elegante të Sofia Vergarës në Beverly