Stil jete

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk ka asnjë ekzagjerim

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk

Kendall Jenner gjen strehim në një shtëpi të qetë në Los Angeles të mbushur me tone të ngrohta, neutrale dhe tekstura organike

“Jeta ime përfshin shumë kaos, udhëtime dhe energji të lartë, kështu që doja një shtëpi që të ndjehej e qetë, një vend ku mund të jem në zonë dhe të pushoj”, shprehet Kendall.

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk

Shtëpia e saj u arredua nga Kathleen dhe Tommy Clements dhe Waldo Fernandez.

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk

Kendall zbulon arsyen pse në mobilimin e shtëpisë së saj nuk