Stil jete

Burrat zbulojnë ngjyrën e flokëve që u tërheq më shumë tek gratë

Burrat zbulojnë ngjyrën e flokëve që u tërheq më

Mund të duket si një shkrim seksist, por ja që është fakt se burrat i shikojnë gratë dhe i paragjykojnë nga ngjyra e flokëve. Preferojnë më shumë zeshkanen me sy blu, por për të tjerat ç`mendojnë?

1. Burrat i shohin biondet si aventuriere

Burrat zbulojnë ngjyrën e flokëve që u tërheq më

“Ato flasin më lehtë me mua. Nuk e di pse, por natyrshëm mund të merrem vesh më mirë me bjondet syblu më mirë se me ato me flokët kafe. ”

"Unë mendoj se yjet e muzikës pop janë bionde dhe 99% e tyre janë bukuroshe!"

"Meqenëse në pjesën më të madhe të botës, ka shumë më pak bionde sesa jo-bionde, atëherë kemi të drejtë të na duken më tërheqëse".

2. Gratë me flokë kafe perceptohen si të drejtpërdrejta

Burrat zbulojnë ngjyrën e flokëve që u tërheq më

“Unë kërkoj vetëm zeshkane. Nuk jam i sigurt pse, por ndoshta sepse ato kanë të njëjtën ngjyrë të flokëve si unë? "

“Unë shoqërohem me gra të çdo ngjyre flokësh, por preferoj zeshkanet sepse më pëlqejnë ngjyrat më të errëta; sa më e errët, aq më mirë ”.

"Ndoshta kjo është për shkak se nëna ime është zeshkane, kështu që unë mendoj se një grua e besnike është zeshkane."

3. Burrat mendojnë se kokëkuqet janë të egra.

Burrat zbulojnë ngjyrën e flokëve që u tërheq më

"Unë dua gratë me flokët e kuqe, nuk kam idenë pse, por nëna ime tha se kjo është për shkak se edukatorja ime e parë kur isha 2 vjeç i kishte flokë të kuq."

4. Gratë me flokë të zeza janë mendjehapur.

Burrat zbulojnë ngjyrën e flokëve që u tërheq më

“Unë jam një djalë bjond me sy blu dhe më tërheqin kryesisht vajzat me flokë të errëta. Ne kemi një proverb në Gjermani që thotë 'Të kundërtat tërheqin njëri-tjetrin'. Epo, është e vërtetë, për mua të paktën”.