Stil jete

Camilla ka kukullën e saj Barbie dhe ja çfarë thotë

Camilla ka kukullën e saj Barbie dhe ja çfarë thotë

Mbretëresha Camilla, 75 vjeç, ka tashmë Barbien e saj.

Me flokët e artë, me një fustan të Fiona Clare dhe pallto të Amanda Wakeley, kjo është kukulla Camilla.

Camilla ka kukullën e saj Barbie dhe ja çfarë thotë

"Faleminderit shumë. Është e shkëlqyer. Ne të gjithë duhet të kemi një Barbie!", tha Camilla.

Camilla ka kukullën e saj Barbie dhe ja çfarë thotë

Të pranishme në festën e Pallatit Mbretëror ishin edhe Helen Mirren, Baronesha Doreen Lawrence, Mel B dhe Dame, Kelly Holmes në këtë ngjarje.

Camilla ka kukullën e saj Barbie dhe ja çfarë thotë

Prej vitesh Mattel krijon versione të ndryshme të Barbie. Varianti Camilla është i fundit.