Stil jete

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera konspirative që njerëzit besojnë ende sot

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Teoritë konspirative nuk janë një term i ri, por gjatë vitit të kaluar patën një shpërthim. Pandemia dhe frika e kurioziteti ndaj të panjohurës nxiti një valë historish. Një pjesë prej tyre që kanë apo s`kanë lidhje me pandeminë, por që besohen edhe sot, i lexon më poshtë.

Kennedy u vra nga shteti

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Shumë njerëz akoma sot besojnë se Presidenti Kennedy u vra nga shteti. Nuk e besojnë që Lee Harvey Osëald veproi vetëm.

Covidin e krijuan mediat

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Disa njerëz mendojnë se virusi u shpik nga mediat dhe drejtuesit elitarë për të kontrolluar popullatën.

Toka është tërhequr nga një vrimë e zezë

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Kur The European Organization për Kërkimet Nukleare zbuluan Higgs Boson, pretenduan se një vrimë e zezë ka përthithur Tokën e se bota do merrte fund në 2012-ën për këtë shkak. Ka akoma njerëz që besojnë se bota ka mbaruar që në 2012-ën, por akoma s`e kemi kuptuar.

Aeroporti Ndërkombëtar i Denverit është qendra e iluminatit

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Besohet se poshtë aeroportit, nëndhe, ka një numër të madh tunelesh ku iluminati bën mbledhjet.

Princi Charles është vampir

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Ata që besojnë këtë mendojnë se Vlad i Drakulës është frymëzuar nga ai.

Ne të gjithë jetojmë në Matrix

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Po, ka njerëz që e besojnë se jetojmë në një stimulim të jetës reale.

Hëna nuk ekziston fare

‘Charles është vampir’ dhe 7 teori të tjera

Hëna është thjesht një projeksion dhe në fakt nuk ekziston fare. Ky është besimi që disa njerëz kanë.