Stil jete

Chiara Ferragni sjell në jetë vajzën e saj

Chiara Ferragni sjell në jetë vajzën e saj

Chiara Ferragni ka sjellë në jetë Vittoria-n, vajzën e saj. “23 mars, Vittoria jonë”, shkruan Chiara në Instagram.

Chiara Ferragni sjell në jetë vajzën e saj

Chiara kishte zbuluar vetëm shkronjën e parë të emrit, V dhe fansat mendonin se mund ta quante Valentina, por Chiara dhe Fedez kanë zgjedhur ta quajnë fitoren e tyre.

Chiara Ferragni sjell në jetë vajzën e saj

Dhe ashtu si me Leon, nuk e kursyen as foton e parë.