Stil jete

Cilat ishin temat më të kërkuara të Wikipedia në 2023?

Cilat ishin temat më të kërkuara të Wikipedia në 2023?

Miliona njerëz në mbarë botën i drejtohen Wikipedia-s për të kuptuar më mirë botën përreth tyre dhe çdo vit, enciklopedia në internet nxjerr të dhëna për temat më të kërkuara të vitit.

Dhe artikulli më i popullarizuar në 2023 kishte të bënte me... ChatGPT – me afro 50 milionë shikime.

Artikulli i dytë më i lexuar në Wikipedia në 2023 ishte lista vjetore e vdekjeve, e cila sheh trafik të lartë vit pas viti.


Këtu janë 25 artikujt më të mirë të këtij viti në Wikipedia

1. ChatGPT : 49,490,406 shikime

2. Vdekjet në 2023 : 42,666,860 shikime

3. Kupa Botërore e Kriketit 2023 : 38,171,653 shikime

4. Premier League indiane : 32,012,810 shikime

5. Oppenheimer (film) : 28,348,248 shikime

6. Kupa e Botës në Kriket : 25,961,417 shikime

7. J. Robert Oppenheimer : 25,672,469 shikime

8. Jawan (film) : 21,791,126 shikime

9. 2023 Premier League indiane : 20,694,974 shikime

10. Pathaan (film) : 19,932,509 shikime

11. The Last of Us (seriali televiziv) : 19,791,789 shikime

12. Taylor Swift : 19,418,385: shikime

13. Barbie (film) : 18,051,077 shikime

14. Cristiano Ronaldo : 17,492,537 shikime

15. Lionel Messi : 16,623,630 shikime

16. Premier League : 16,604,669 shikime

17. Matthew Perry : 16,454,666 shikime

18. Shtetet e Bashkuara : 16,240,461 shikime

19. Elon Musk : 14,370,395 shikime

20. Avatari: Rruga e Ujit : 14,303,116 shikime

21. Indi : 13,850,178 shikime

22. Lisa Marie Presley : 13,764,007 shikime

23. Guardians of the Galaxy Vol. 3 : 13,392,917 shikime

24. Pushtimi rus i Ukrainës : 12,798,866 shikime

25. Andrew Tate : 12,728,616 shikime