Stil jete

Coca-Cola përdori Inteligjencën Artificiale për të krijuar shijen e saj më të re

Coca-Cola përdori Inteligjencën Artificiale për të krijuar

Inteligjenca artificiale është e ardhmja. Të paktën sipas Coca-Colas.

Gjigandi i pijeve joalkoolike lançoi një produkt të ri të krijuar duke përdorur teknologjinë AI.
Coca-Cola Y3000 përshkruhet si “shija e parë futuriste e krijuar së bashku nga inteligjenca njerëzore dhe artificiale”.

Studiuesit në Coca-Cola mblodhën tendencat kryesore të shijes dhe ai informacion u përpunua nga sistemi i inteligjencës artificiale të Coke për të ndihmuar në zhvillimin e shijes unike.

Inteligjenca artificiale u përdor gjithashtu për të krijuar paketimin futuristik të kanaçes, e cila përmban një logo të pikseluar, ngjyra të pastra kromi, si dhe ngjyra të purpurta, rozë dhe blu.

“Me ndihmën e teknologjisë së fuqizuar nga AI, Coca-Cola Y3000 Zero Sugar imagjinon se si një Coca-Cola nga e ardhmja mund të shijojë dhe prezanton përvoja inovative për të eksploruar të ardhmen.”