Stil jete

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Pantallonat e shkurtra, të fryra pak në fund dhe me bel të lartë janë trendi i kësaj pranvere, në rast se nuk zgjat më shumë nga sa shpresojmë kjo pandemi e koronavirusit dhe të na mbajë mbyllur në shtëpi.

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Këto modele pantallonash  janë shumë të rehatshme, mund të vishen qoftë në zyrë, qoftë për një pasdite me mikeshat dhe nuk ka limit në zgjedhjen e ngjyrave të preferuara. Po ashtu janë tepër të kombinueshme, me kanotjere, këmishë, apo bluzë të thjeshtë me ndihmën e një aksesori si rripi apo varëse.

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Për ata që janë të fiksuar pas modës e shohin se si të ashtuquajturat ‘culottes’ që vishnin dikur fëmijët  janë rikthyer sërish në këtë shekull.

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Versionet janë të ndryshme. Mund të zgjedhësh një palë pantallona mbi gju nëse nuk je shumë e gjatë, por deri poshtë gjurit nëse je mbi 1.70 e gjatë.

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Më poshtë ju tregojmë disa modele. /Cosmopolitan

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere

Culottes: Tendenca më chic e kësaj pranvere