Stil jete

Del në ankand kapela e Napoleon Bonapartit

Del në ankand kapela e Napoleon Bonapartit

Një kapele që i përket Napoleon Bonapartit në kohën kur ai sundoi perandorinë franceze në shekullin e 19-të do të dalë në shitje në ankand në Paris të dielën.

Kapela e zezë e kastorit me dy brinjë vlerësohet midis 600,000 dhe 800,000 €.

Ai zotëronte rreth 120 kapele, me vetëm 20 mendohet që mbeten akoma.

Kapela po shitet së bashku me relikeve të tjera të Napoleonit të mbledhura nga një industrialist që vdiq vitin e kaluar.