Stil jete

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Një vajzë shikonte shumë ëndrra, aq sa ju shndërruan në stres kur ishte e vogël. Mendoja gjithmonë ç`do më ndodhë sot në ëndërr? Ç`do shikoj?

Kur u rrita pastaj e përballoja më me sukses. Sidomos pasi një ditë i dashuri më sugjeroi t`i vizatoja ato që shikoja. Pastaj hapa një llogari në Instagram që prej atëherë i ndaj ilustrimet e mia me të gjithë”, thotë protagonistja e kësaj historie.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Telefonova 911, sepse dikush më ishte futur në shtëpi dhe po përpiqej të më vriste. Operatori më tha ta telefonoja më vonë, sepse i dukesha e stresuar. Pastaj njeriu që donte të më vriste po qeshte pas shpinës sime.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Isha vetëm në shtëpi si “Kevin i vetëm në shtëpi”, por unë ndodhesha e izoluar në një dhomë hoteli dhe nuk dilja dot për shkak të pandemisë.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Fitova një konkurs ku çmimi ishte që do ngjitesha dhe unë në skenë me “Spicy Girls”, por me kush që të rrija gjatë gjithë kohës e shtrirë në dysheme.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Po bëja një mbledhje në Zoom ku të gjithë duhej të visheshim si mbretëresha.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Sikur linda një fëmijë të futur brenda në një kuti kremi ku shkruhej: “Një fëmijë në kuti. Mbaje në frigorifer dhe hape pas një jave”, shkruhej në kuti.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Alicia Keys ishte vëllai im, jo motra por vëllai.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Sikur fillova punë në një supermarket, por më pushuan që ditën e parë sepse shkova topless.

Dikush i ilustroi me vizatime ëndrrat e çuditshme që pa

Xhaxhai më tha se dukesha shumë bukur pa make up pastaj bëri një kërcim enkas në nder të bukurisë sime natyrale.

*Burimi Bored Panda