Stil jete

E dije që ka mouse me ngrohje? Blije dhe bëji vetes një nder

E dije që ka mouse me ngrohje? Blije dhe bëji vetes një nder

Nëse punon para kompjuterit, me siguri e ke menduar qoftë edhe njëherë të kishe një ngrohje afër dorës. Se ajo është edhe më e ekspozuar nga i ftohti duke qenë gjithmonë sipër tavolinës dhe në lëvizje.

Këtej e tutje s`do jetë më problem, sepse dikush ka krijuar jastëkun e mouse-t dhe shitet në Amazon.

Kushton 21.57 dollarë dhe mund të porositet online.

E dije që ka mouse me ngrohje? Blije dhe bëji vetes një nder

Linku për porosi

Po si funksionon?

Jastëku ka brenda fushës me USB që lidhet me kompjuterin. Mund të përdoret edhe veç jastëku për duart, pra pa pjesën e mouse-it.

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al