Stil jete

E dije që në këta filma aktorët luajtën me fëmijët e tyre?

E dije që në këta filma aktorët luajtën me

Disa aktorë të mëdhenj patën fatin e mirë ta trashëgonin genin artistik tek fëmijët e tyre dhe të luanin edhe filma me ta. Janë prodhime të vjetra dhe mbase ende i ke harruar.

Will Smith dhe Jadan Smith

E dije që në këta filma aktorët luajtën me

Ishte viti 2006 kur Jaden 8 vjeç fitoi zemrat  e të gjithëve. Përveç talentit, meritë e suksesit ishte edhe kimia mes tij dhe Will Smith. Më vonë luajtën sërish bashkë, në “After Earth” në 2013-ën.

Ben dhe Jerry Stiller

E dije që në këta filma aktorët luajtën me

Ata kanë luajtur në shumë filma bashkë përfshirë: The heart break kid, Zoolander dhe Heavyweights.

Kirk, Michael dhe Cameron Douglas

E dije që në këta filma aktorët luajtën me

Babai, biri dhe nipi. Ata luajtën të tre në “It runs in the Family”.

Meryl Streep dhe Mamie Gummer

E dije që në këta filma aktorët luajtën me

Ato kanë luajtur “Evening” dhe “Ricki and the Flash” së bashku.

Zelda dhe Robin Williams

E dije që në këta filma aktorët luajtën me

Robin luajti me vajzën e tij në filmin ku kishte një rol kompleks, atë të një prindi me probleme të shëndetit mendor.

*Burimi Bright Side