Stil jete

E dije që sot është Dita Ndërkombëtare e Puthjes?

E dije që sot është Dita Ndërkombëtare e Puthjes?

Gëzuar Ditën Ndërkombëtare të Puthjes!

Kjo festë lindi në Mbretërinë e Bashkuar dhe tani njihet në mbarë botën.

Ndërsa origjina e vetë puthjes është e diskutueshme. Disa teori sugjerojnë se ka një qëllim evolucionar mbi shkëmbimin e pështymës, pasi informacione të rëndësishme gjenetike zbulohen për partnerin nga pështyma.

Në këtë foto të shkrepur në vitin 1966 është shkencëtari amerikan James Stuckey dhe vullnetarja Judy Creeden që demonstrojnë trupin e njeriut dhe aftësinë për të funksionuar si përcjellës i elektricitetit gjatë një leksioni në Nju Jork të sponsorizuar nga Komisioni i Energjisë Atomike.