Stil jete

E ke vënë re ndryshimin e ri në Whatsapp që të kursen kohë?

E ke vënë re ndryshimin e ri në Whatsapp që të kursen

Nëse e përdor Whatsapp-in për çështje pune, por edhe qejfi, nëse përton të shkruash dhe këmbem më shumë meszhe zanore, këtej e tutje e ke më të lehtë. Aplikacioni ka shtuar një opsion që të kursen kohë. Tani mund t`i dëgjosh mesazhet zanore më shpejt duke e shtuar shpejtësinë me dy nivele.

E ke vënë re ndryshimin e ri në Whatsapp që të kursen

Përkrah mesazhit zanor ndodhet opsioni 1x dhe 2x. E shtyp nëse dëshiron ta përshpejtosh.

E ke vënë re ndryshimin e ri në Whatsapp që të kursen

Opsioni i ri është shtuar në iOS, Android, ashtu edhe në Whatsapp në web.

*Artikulli i Roba Da Donne u përshtat në shqip nga Tiranapost.al