Stil jete

E ke vënë re ndryshimin më të ri në Facebook?

E ke vënë re ndryshimin më të ri në Facebook?

Mbase nuk i ke kushtuar rëndësi logos së Facebook që orët e fundit ka ndryshuar dhe është bërë e lëvizshme. Ikona njerëzish që improvizojnë lojëra të ndryshme shëtisin nëpër logo, duke treguar sporte të ndryshme. E gjitha është krijuar me rastin e muajit të Lojërave Olimpike.

E ke vënë re ndryshimin më të ri në Facebook?

Kjo është vetëm një foto e kapur screenshot. Për të parë më shumë mund ta vësh re më me vëmendje herë tjetër (nëse ende s`e kishe parë).