Stil jete

E lexove mesazhin e Facebook-ut sot?

E lexove mesazhin e Facebook-ut sot?

Ikona e Facebook sot ka ndryshuar. I është përshtatur Ditës Botërore të Shëndetit Emocional. Nëse klikon në ikonë të shfaqet atëherë mesazhi që Facebook dërgon sot.

E lexove mesazhin e Facebook-ut sot?

“Merrni të gjithë burimet e nevojshme për t`u kujdesur për shëndetin tuaj emocional, ose ndihmoni një mik”, shkruhet në mesazh.

E lexove mesazhin e Facebook-ut sot?

Shëndeti emocional është i lidhur ngushtë me atë fizik dhe mendor. Pavarësisht kësaj, shpeshherë nuk i kushtohet rëndësia e duhur. Ankthi, trishtimi dhe lëkundjet emocionale mund të jenë normale kur zgjasin disa ditë, por kur javët kalojnë dhe gjendja është e vazhdueshme apo e përsëritshme, atëherë duhet të kërkohet ndihma e nevojshme.

Terapistët sugjerojnë se qëndrimi pranë luleve na bën të ndhemi më mirë. Sa për ta ditur!