Stil jete

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan “lulen” e turizmit shqiptar

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Kryeministri Edi Rama ka postuar fotot e një prej hoteleve luksoze buzë bregdetit të Adriatikut, Flower Hotel & Resort i cili ndodhet në Golem të Kavajës.

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Ai jo pa shkak i vë notën 10 resortit turistik i cili sapo ka marrë dhe 5 yjet e “Tripadvisor” për restorantin më të ri që hapi dyert në korrik 2021, pjesë e Flower Restaurants Group, i cili u shpall dhe fitues i World Culinary Awards si restoranti më i mirë në Shqipëri.

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Me një nga ndërtesat më mbresëlënëse në bregdetin e Adriatikut, një kombinim i një stili arkitekturor neoklasik dhe luleve shumëngjyrëshe mesdhetare përballë një pishine të bukur dhe një plazhi me rërë të bardhë, Flower Hotel & Spa për Kryeministrin është një krenari e turizmit shqiptar.

“Respekt! Pa asnjë presje, Flower Hotel & Resort në Golem të Kavajës është një krenari e turizmit të ri shqiptar, me arkitekturën, kujdesin për mjedisin, shërbimin dhe punën shembullore gjatë gjithë vitit buzë Adriatikut,” thotë Rama.

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan

Edi Rama vlerëson një hotel në Golem dhe jo pa arsye e quan