Stil jete

Elon Musk dëshiron të heqë këtë ‘zakon të tmerrshëm’ nga rutina e tij e mëngjesit: Dyshoj se shumë njerëz e bëjnë

Elon Musk dëshiron të heqë këtë ‘zakon të

Pavarësisht se është një multimiliarder me plane për të kolonizuar Marsin, Elon Musk ka synime të përditshme çuditërisht të ngjashme.

Si fillim, CEO i Tesla dhe SpaceX dëshiron të rinovojë rutinën e tij të përditshme, duke filluar nga momenti kur zgjohet. Në një intervistë të fundit me Full Send Podcast, Musk tha se kontrollon telefonin e tij sa zgjohet në mëngjes – dhe ai mendon se mund të jetë e dëmshme për shëndetin e tij.

“Unë kam një zakon të keq – të cilin dyshoj se shumë njerëz e bëjnë – të kontrollojnë menjëherë telefonin [në mëngjes]”, tha Musk në emision. ″Është një zakon i tmerrshëm, në fakt.”