Stil jete

Çfarë është e lehtë për yjet e sotëm! Dhe cila është sfida më e madhe?

Çfarë është e lehtë për yjet e sotëm! Dhe

Angelina Mango, më e votuara në Sanremo, të impresionon me pjekurinë e fjalëve. Në një rrëfim për veten, ajo tregon se ka nisur të këndojë nëpër lokale 10 vjet përpara.

Gavetta, siç është termi i njohur italian për periudhën e stazhit dhe mundimin drejt ngjitjes, ajo thotë se ka e bërë për 10 vjet. Nuk janë shumë thotë Angelina.

Më parë Gavetta zgjaste më tepër. Ka raste që zgjat përgjithmonë. Sot sfida është të mbash vëmendjen e publikut . Si mendoni?

View this post on Instagram

A post shared by La Stampa (@la_stampa)