Stil jete

Çfarë është e ndaluar të bësh në martesë? Burrat e grave të lumtura zbulojnë listën

Çfarë është e ndaluar të bësh në

Mos ji libër i mbyllur

Gratë duan të dinë gjithçka. Fol, sidomos kur të pyesin.

Mos bëj kot sikur e dëgjon. Do ta kuptojë e do mërzitet keq.

Mos ia vër në pah të metat.

Mos ndalo së i bëri dhurata, edhe materiale.

Mos e ul autoritetin e saj para fëmijëve.

Mos shiko gra të tjera. Me “shiko” e kupton vetë për çfarë është fjala.

Mos mendo se je më i zgjuar (edhe nëse je)

Mos u përpiq të zgjidhësh problemet e saj gjatë gjithë kohës.

Mos ndalo së e bëri të ndihet e dashur.

Mos fol keq për të pas shpine.

Mos u largo shumë nga teknologjia se do i dukesh i dalë nga moda.

Mos u largo nga bisedat e rëndësishme.

Dhe mbi të gjitha, mos ndalo së e puthuri.

*Burimi Bright Side