Stil jete

Çfarë është hipokrizia për Papën? Shembull merr homoseksualët VS një shef që shfrytëzon punonjësit

Çfarë është hipokrizia për Papën? Shembull merr

Pas zhurmës që u bë në rrjet kur Papa Françesku vendosi të bekojë lidhjet homoseksuale, ka një përgjigje për të gjithë të shqetësuarit. Si shembull i vendos njerëzve përballë homoseksualët dhe shefat që shfrytëzojnë punëtorët. Kush e bën mëkatin më të madh e kush nuk meriton të bekohet?

“Askush nuk skandalizohet nëse unë i jap bekimin tim një biznesmeni që shfrytëzon njerëzit dhe ky është një mëkat i madh. Por ata skandalizohen nëse unë ia jap këtë bekim homoseksualëve. Kjo është hipokrizia”, tha Papa.