Stil jete

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu shfaq para syve ai që duan

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

A ka fytyrë dashuria? Duket se po. Eksperimenti u bë me disa njerëz që u ftuan të bënin set fotografik, por para fotove, surprizë iu shfaqën videomesazhe nga më të dashurit e tyre. Pikërisht ky moment u fotografua.

Dikujt iu shfaq  i dashuri, dikujt fqinji më për zemër, dikujt shoqja e ngushtë e dikujt macja.

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Çfarë fytyre ka dashuria? 10 fotot e njerëzve para dhe pasi iu

Të gjithë ndryshuan komplet fytyrën dhe shfaqën atë të dashurisë.

*Burimi Roba Da Donne