Stil jete

Çfarë ka interesante në Netflix gjatë shkurtit

Çfarë ka interesante në Netflix gjatë shkurtit

Muaji shkurt filloi me dy filmat Bad Boys që u shfaqën në platformën Netflix. Trilogjia e Lord of the Rings është gjithashtu e disponueshme për tu parë.

Sa i përket një origjinali të Netflix-it, është filmi aksion aventure True Spirit i cili sheh një adoleshente australiane që niset për t'u bërë personi më i ri që lundron vetëm nëpër botë. Ai bazohet në një histori të vërtetë dhe nxjerr në pah dëshirën e adoleshentes për të ndjekur ëndrrat dhe për të kapërcyer frikën e saj.

Ja çfarë tjetër mund të shihni muaj në Netflix:

1 Shkurt

Bad Boys

Bad Boys II

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

The Lord of the Rings: The Two Towers

The Lord of the Rings: The Return of the King

Spy Kids: All the Time in the World

Underworld

3 Shkurt

True Spirit

6 Shkurt

VINLAND SAGA sezoni 2

16 Shkurt

47 Meters Down: Uncaged