Stil jete

Çfarë ndodh me flokët tuaj kur nëse nuk pini më kafe?

Çfarë ndodh me flokët tuaj kur nëse nuk pini më kafe?

Edhe ti mund ta kesh menduar që dalëngadalë të heqësh dorë nga kafeja. Në fund të fundit është një varësi dhe është e bezdisshme që të pish filxhanin pa të ngrihesh nga shtrati. Ama duhet të dish që kafeja nuk bën thjesht këtë. Nuk shërben vetëm për t`u ngritur nga shtrati. Ka përfitime edhe tek flokët.

Rritja e flokëve tuaj mund të ngadalësohet pa kafe

Nëse jeni duke u përpjekur të rritni flokët tuaj më shpejt, pirja e një filxhani kafe në ditë mund t`ju ndihmojë.

Flokët tuaj mund të humbasin shkëlqimin e tyre pa kafe

Ndërsa aplikimi i serumeve të flokëve mund t'ju ndihmojë të ringjallni ato pa jetë, rezultati është vetëm i përkohshëm. Efekti i kafesë është më afatgjatë. Kafeina nxit qarkullimin e gjakut, ndihmon në shpërndarjen e lëndëve ushqyese në rrënjët e flokëve, duke i bërë fijet me shkëlqim natyror.

Flokët pa kafe janë gjithashtu më pak voluminozë dhe më të vështirë për t`u menaxhuar.