Stil jete

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të preferuar?

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Bota e kinematografisë është një lloj universi paralel në të cilin, me vetëm pak imagjinatë dhe natyrisht, me burimet e duhura, mund të krijohen historitë më të larmishme, skenat më të veçanta. Një film ka fuqinë të na sugjestionojë, të na mbajë mbërthyer dhe të na bëjë të pyesim veten: Ua po këtë si e kanë bërë?

Ca përgjigje mund t`i marrësh duke parë fotot e mëposhtme. Janë shkrepur në sheshxhirim, pas asaj që duket në kamera.

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Sigurisht, foto të tilla mbase ke parë edhe herë të tjera, por secila zbulon diçka më shumë, një teknikë më shumë.

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

Çfarë ndodh në prapaskenat e filmave të tu të

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al