Stil jete

Çfarë vërejnë më shumë meshkujt në takimin e parë?

Çfarë vërejnë më shumë meshkujt në takimin

Kur takoni një djalë për herë të parë, jeni të emocionuara, pak të frikësuara se çfarë ai do të mendojë! Ju visheni në mënyrën më të mirë dhe përmbaheni nga disa veprime të zakonshme që bëni.

Por çfarë shikojnë vërtet meshkujt, si ju gjykojnë vërtet kur i takon për herë të parë?

Disa detaje që duhet t’i dini:

Pamja e jashtme

Sigurisht që mund të thoni se kjo është kaq e cekët, por është natyra njerëzore! Burrat shohin se sa përpjekje keni bërë për takimin e parë. E keni tepruar me grimin? si i keni flokët? Çfarë keni veshur? A po përpiqeni shumë për të bërë përshtypje? Oh, ata i vënë re të gjitha.

Konfidenca

Si jeni në zhvillimin e bisedave? Mund të diskutoni tema të ndryshme? Ai mund t’ju bombardojë me pyetje dhe lëvizja e syve tuaj i tregon atij sa besim keni në vete.

Interesimi juaj për të

Ju gërmoni në pyetje dhe biseda dhe ajo që ju kërkoni të dini është në një farë mënyre një pasqyrim i juaji. Çfarë po kërkoni? Dëshironi të dini sa fiton dhe stilin e tij të jetesës? A është ai inteligjent? Makina? Interesat tuaja do të gjykohen nga pyetjet tuaja.

Sa inteligjente jeni

Gjatë bidedës meshkujt mund t’ju bëjnë shumë pyetje për të vlerësuar inteligjencën tuaj. Madje në disa raste bëjnë edhe provokime.