Stil jete

Cilën pe të parën? 5 sekonda për të njohur më mirë veten

Cilën pe të parën? 5 sekonda për të njohur më

Cila ishte gjëja e parë që pe?

Një pemë: Ju keni lindur për të qenë udhëheqës dhe keni aftësi të mëdha organizative. Asnjë problem nuk është shumë i madh ose shumë i vogël për ju, dhe jeni shumë realist. Kjo do të thotë që ju shpesh vendosni qëllime më të vogla, sepse mendoni që mund të mos arrini qëllime më të mëdha.

Një gorillë: Ju mbivlerësoni gjithçka dhe ndonjëherë e kritikoni veten shumë ashpër. Ju mund të jeni shumë kokëfortë, duke u përpjekur të provoni qëndrimin tuaj. Thjesht duhet të kuptoni se nganjëherë të tjerët mund të kenë të drejtë.

Një luan: Ju jeni një person me shumë ndikim. Nuk dekurajoheni nga dështimet tuaja dhe gjithmonë e shtyni veten dhe ata përreth jush që të arrijnë majat.

Peshku: Ju jeni një person shumë pozitiv dhe gjithmonë shihni anën e mirë të medaljes në gjithçka. Kjo është arsyeja pse ndonjëherë njerëzit përfitojnë nga mirësia dhe naiviteti juaj.

*Artikulli i Bright Side u përshtat në shqip nga Tiranapost.al