Stil jete

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Nga shtëpitë e personazheve të njohur të televizionit, në Instagram. Pemët u ngritën dhe u dekoruan pa pritur 6 Dhjetorin. Ku? Sigurisht aty ku ka fëmijë. Janë ata që mezi presin. Të rriturit pastaj vrapojnë të bëjnë fotot dhe të shpërndajnë atmosferën.

Janë pastaj edhe ata të rritur që ruajnë ende shpirtin e fëmijës. Si Gerta e G Studios që e ngriti bredhin në sallonin e saj.

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Disa foto me shumë drita, shkëputur orët e fundit nga Instagrami i gjen këtu!

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Festat erdhën më shpejt në Instagram

Tiranapost.al