Stil jete

Flokët Ginger shkëlqyen në këtë sezon

Flokët Ginger shkëlqyen në këtë sezon

Viti 2022, për sa i përket ngjyrës së flokëve, padyshim sheh triumfin e toneve të ginger, e cila është përdorur nga të famshmet dhe influencueset. Ndër yjet që i kanë dhënë jetë të re ngjyrës ginger janë dhe emra të njohur si, aktorja Sophie Turner dhe modelja Kendall Jenner.

Flokët Ginger shkëlqyen në këtë sezon

Çfarë e bën ngjyrën e bakrit të përshtatshme për të gjitha ngjyrat e flokëve dhe çdo çehre? Sekreti i saj qëndron në nuancën e saj, e aftë për t'iu përshtatur pothuajse çdo ngjyre të lëkurës.

Specialistët janë të bindur se ka një të kuqe ginger për çdo lloj lëkure dhe aftësia dhe aftësia e stilistëve të flokëve në sallonet profesionale të bukurisë qëndron në identifikimin e më të përshtatshmeve për secilin.

Tiranapost.al